» » Ylfete Rafuna & Sanije Berisha - Shpija E Jonë Me Tulla

Ylfete Rafuna & Sanije Berisha - Shpija E Jonë Me Tulla download mp3

Ylfete Rafuna & Sanije Berisha - Shpija E Jonë Me Tulla download mp3
Title:
Shpija E Jonë Me Tulla
Performer:
Ylfete Rafuna
Style:
Folk
Released:
MP3 album size:
1237 mb
Other formats:
MIDI AA WAV DMF AIFF AAC AC3
Rating:
4.3 ✪

Ylfete Rafuna, Sanije Berisha - Duel Lulija N´divan Hane mp3. B1. Ylfete Rafuna, Sanije Berisha - E Moj Jena Motra Barabar mp3. B2. Ylfete Rafuna, Sanije Berisha - Vallja E Vajzave mp3. mp3 Player. Music video: Watch now Ylfete Rafuna, Sanije Berisha's video clip of album "Shpija E Jonë Me Tulla".

Shpija E Jonë Me Tulla. Ylfete Rafuna, Sanije Berisha. EP 7" Folk Folk, World, & Country. Released in 1975 on Beograd Disk. A1 - Shpija E Jonë Me Tulla. A2 - Duel Lulija N´divan Hane. B1 - E Moj Jena Motra Barabar. B2 - Vallja E Vajzave. Offers for Shpija E Jonë Me Tulla - Ylfete Rafuna.

hitet DHE albumet e fundit. Valentina Berisha dhe Gazi - Ti ke faj. 06 Valentina Berisha - Me ka vra dashnia 2012. Are you sure you want to report the file 06 Valentina Berisha - Me ka vra dashnia 2012. com/bestks/- HITET DHE ALBUMET E FUNDIT /- Valentina Berisha dhe Gazi - Ti ke faj /06 Valentina Berisha - Me ka vra dashnia 2012. mp3 reported successfully, action will be taken soon. Name: 06 Valentina Berisha - Me ka vra dashnia 2012.

Ylfete Rafuna Albums. Shpija E Jonë Me Tulla. 1. You may also like.

Ky është videoklipi i këngës ''Nusja Jonë Me Yll Në Ballë'' e kënduar nga Lumturije Berisha. It's a long time that we try finding the lyrics to "Nusja Jonë Me Yll Në Ballë" sung by Lumturije Berisha. Your effort will be much appreciated in case you think you can help everybody looking for the lyrics. The music video from Lumturije Berisha attached to this song, will help you with the lyrics. Thanks for your time.

Tracklist

A1 Shpija E Jonë Me Tulla
A2 Duel Lulija N´divan Hane
B1 E Moj Jena Motra Barabar
B2 Vallja E Vajzave

Credits

  • Orchestra – Ansambli "Krasniqi"